Afbeelding

Fotoworkshop Carnisse Grienden

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Op zaterdag 14 juli houdt vereniging De Carnisse Grienden een fotoworkshop. Albert van Boerum, webmaster van de vereniging, neemt de belangstellenden mee in de wereld van griendenfotografie. Wat maakt de grienden bijzonder en hoe wordt het karakter van de grienden vastgelegd? leggen we het karakter van de grienden vast op de foto?

Tijdens de inleiding van de workshop zal in de groep besproken worden wat de grienden nu zo bijzonder maakt. Daarna wordt er bekeken hoe dit zo goed mogelijk op de foto gezet kan worden. Om 9.15 uur wordt er verzameld in het Jongerencentrum Albrandswaard aan de Albrandswaardsedijk 180 te Poortugaal, nabij de sportschool van Carla van Gameren en de Rhoonse jachthaven. Om 9.30 uur start de presentatie en uitleg. De workshop is rond 13 uur afgelopen. Enige kennis van cameratechniek is handig om de juiste foto's te kunnen maken. Een groothoek- of normale lens is belangrijk, een telelens is voor deze workshop niet aan te raden.

Aan deze workshop zijn voor leden van vereniging DCG geen kosten verbonden. Niet-leden betalen 5 euro. Aanmelden via secretariaat@carnissegrienden.nl of via de website www.carnissegrienden.nl.


 

Advertenties uit de krant