Afbeelding

Simone Smid te gast bij Steevast op Zondag

Algemeen

ALBRANDSWAARD – Zondag 8 juli is Simone Smid uit Hoogvliet te gast in het familie - info programma 'Steevast op Zondag' van RTV Albrandswaard. Ook jonge mensen zijn bereid om zich politiek te durven opstellen en zij is een van de zes nieuwe leden van dertien koppen tellende gebiedscommissie. In het tweede van 13 tot 14 uur praat radiopresentator Jan Jongerius met haar over veiligheid in een hele brede context, zoals verkeersveiligheid maar ook de algemene veiligheid in de woonomgeving van de Hoogvlieters. Zij houdt van Hoogvliet en wil zich volledig inzetten om er samen met de bewoners een mooie Rotterdamse wijk van te maken.

Naast dit gesprek is er ook aandacht voor de actualiteiten en evenementen in en om Rotterdam, dus Groot IJsselmonde. Met een keuze uit nieuwe, maar ook wat oudere muziek wordt het programma weer compleet gemaakt.

Luisteren kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Opnieuw luisteren kan via de website en aanklikken op programma gemist tot vier weken na de live uitzending van het programma.

Volgende week zal de gast Fred Piek, zanger en entertainer, mede oprichter van de Amazing Stroopwafels en leadzanger van de voormalige folkgroep Fungus, zijn.

Advertenties uit de krant