Afbeelding

Muziek op Rhoon

Algemeen

RHOON – Het grote veld achter het Kasteel van Rhoon wordt volgende week omgebouwd naar het leukste en meest sfeervolle festivalterrein van de regio, want op dit verscholen unieke plekje in het groen vindt op zaterdag 30 juni Muziek op Rhoon plaats. Veel bekende artiesten uit binnen- en buitenland uit de wereld van jazz, blues, funk en soul maken vanaf 15 uur hun opwachting zoals The Brooklyn Funk Essentials, Ralph de Jongh en band, Sherry Dyanne, Rosenberg Trio en AJ Plug. DJ Onno Paloma houdt tussen de optredens door de sfeer er goed in.

Voor lekker eten en drinken kunnen de muziekliefhebbers terecht bij de diverse foodtrucks op het festivalterrein. Zin in crêpes, hamburgers, culinaire hapjes, ambachtelijk ijs, saté of een stevige zak frites, het is er allemaal.

De presentatie van Muziek op Rhoon is in handen van muziekkenner en -liefhebber Johan Derksen. Derksen was in de jaren negentig manager van bluesband Cuby & the Blizzards en maakt sinds 2005 iedere zaterdagochtend zijn muziekprogramma Muziek voor Volwassenen op Radio Rijnmond.

Tickets voor Muziek op Rhoon zijn voor 17,50 euro verkrijgbaar via www.muziekoprhoon.nl en bij Boek en Leeswinkel Het Witte Huys, Dorpsdijk 140 in Rhoon.

Advertenties uit de krant