<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Jongeren komen weer volleyballen op het zand. Archieffoto: John Edison.
Jongeren komen weer volleyballen op het zand. Archieffoto: John Edison.

Beach Event Albrandswaard

ALBRANDSWAARD - De vijfde editie van Beach Event Albrandswaard komt eraan. Van vrijdag 15 juni tot en met donderdag 21 juni kunnen er weer sporten worden beoefend in het zand.

De grote zandbak waar dit alles gaat gebeuren, staat dit jaar naast sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Op vrijdagavond 15 juni is de aftrap met, zoals een gebruikelijk, het volleybaltoernooi voor bedrijven. Tot nu toe hebben negen bedrijven zich ingeschreven; dat is een bedrijf meer dan vorig jaar. ,,Je merkt dat het Beach Event langzaam bekender wordt", aldus Kevin Stolk van de organisatie van het evenement. ,,Maar de stap die moet worden gezet om daadwerkelijk mee te doen lijkt soms nog een grote."
In de week erop staat het Beach Event in het teken van de scholen. Leerlingen van de groepen 7 en 8 van de Julianaschool, Don Bosch, obs Portland en De Grote Reis doen dit jaar mee met de sportclinics.
Er worden door Stichting Welzijn Albrandswaard clinics in volleybal en handbal verzorgd. Er zullen tussen de vier- en vijfhonderd leerlingen dan iets leren over deze balsporten. Verder is er op woensdagmiddag sport en spel, waarbij een potje voetbal in het zand op de agenda staat.
Het is het laatste jaar dat de Rabobank hoofdsponsor is van dit lokale evenement. De Rabobank is dan vijf jaar hoofdsponsor geweest. Dat is een periode die de bank afspreekt bij lokale evenementen. ,,Zodat een ander evenement daarna ook weer van de grond kan komen", aldus Kevin Stolk. Hij laat weten dat er na deze Beach Event overleg zal plaatsvinden met de stichting hoe nu verder. ,,Want we willen zeker verder. Maar dan hebben we nieuwe sponsoren nodig erbij. En ik vrees dat dat nog een hele kluif kan zijn."
Meer informatie over Beach Event Albrandswaard is te vinden op beacheventalbrandswaard.nl.

Archieffoto: John Edison


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>