De 71-jarige Koos Wijnties (rechts) deed voor de vierde keer mee.
De 71-jarige Koos Wijnties (rechts) deed voor de vierde keer mee.

Respect, bewondering en waardering

Algemeen

Ingezonden

Ik weet van zeer dichtbij wat het betekent om kanker te hebben. Je bent getekend voor het leven en je moet elke dag je pijn verwerken.
Je ondergaat je chemokuren en bestralingen. De vermoeidheid slaat toe. Niet een weekend zoals bij de RopaRun, maar de rest van je leven Toch blijf je als kankerpatiënt knokken voor je leven. Zo knokt team 13 Nofalab voor hen.

Beste Roparunners,
het is alweer veertien dagen geleden dat wij op de Binnenrotte zijn binnengehaald. Ik heb alles weer eens de revue laten passeren; het was voor mij de vierde keer. Wat ik zelf altijd bijzonder vind, is dat wij ons inzetten voor mensen die wij eigenlijk niet kennen. Uitzonderingen daar gelaten, maar die zitten toch wel in onze rugtas.
De woorden die bij mij naar bovenkomen, zijn respect, bewondering en waardering voor een ieder die hier aan heeft deelgenomen en alle vrijwilligers niet te vergeten.
Het was voor mij weer heel bijzonder om dit weer mee te mogen maken. Onderweg is er de dankbaarheid en het enthousiasme en dat draagt je. Je vergeet je vermoeidheid.
Dit alles is echter niet mogelijk door de financiële steun van onze sponsors. Deze wil ik met name in Rhoon en Poortugaal en de regio namens team 13 Nofalap van harte bedanken dat zij gingen voor de RopaRun.
Onze dank gaat naar: de Tweede Kanswinkel, Stout en Zn, Totaalvers, A.H.Rhoon, gebr.Barendrecht vof Essendijk, MCA, Clean en Clean Barendrecht,Karl Steden Holding BV Rhoon, Mondhygienist Q Brok, H.Knipscheer Assurantie en Verzekering, Grando keukens en de Fam.van Winden.

Koos Wijnties (71).

Advertenties uit de krant