Jaarlijks wordt er geld opgehaald voor het goede doel. Archieffoto De Schakel.
Jaarlijks wordt er geld opgehaald voor het goede doel. Archieffoto De Schakel.

Jaarlijkse Haringparty

Algemeen

RHOON - Tafelronde 154 Rhoon houdt op donderdag 28 juni weer de Haringparty. Het haringhappen en geld inzamelen voor het goede doel is, zoals gebruikelijk, in de tuin van het Kasteel van Rhoon aan de Dorpsdijk 63.
Iedereen is welkom om in ontspannen sfeer te genieten van de eerste Hollandse Nieuwe. Toegangskaarten kosten 30 euro en kunnen gekocht worden bij Stout Fietsen in Rhoon. De Haringparty begint om 16.30 uur, rond 17.30 uur start de veiling, waarbij niet alleen op het traditionele haringvaatje geboden kan worden, maar ook meerdere spectaculaire items zullen geveild.
De opbrengst van de Haringparty komt dit keer ten goede aan Stichting Care 4 Brittle Bones. De stichting Care 4 Brittle Bones zet zich in voor een betere kwaliteit van het leven voor mensen met een broze botten ziekte door het mogelijk maken van (meer) doelgericht medisch wettenschappelijk onderzoek.
De Tafelronde 154 Rhoon is nog op zoek naar sponsoren. Zij kunnen zich melden bij Ernst Barendregt, Ernst@rt154.nl of via 06-12991827.

Advertenties uit de krant