Afbeelding

Steevast

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Zondag 10 juni horen luisteraars in het familie - info programma 'Steevast op Zondag' van RTV Albrandswaard tussen 13.00-14.00 uur de gesprekken die Piet Vermeulen maakte met Simon Stokvis, Lee Towers, de kapitein van de 'Elbe' en een aantal andere aanwezigen op de sleepboot. Donderdag 31 mei stapte radio medewerker Piet Vermeulen aan boord van de voormalige zeesleper 'Elbe' om de CD presentatie mee te maken van Simon Stokvis (alter ego van Sjoerd Pleijsier), met als titel 'Voeten aan de Maas'.
Het eerste uur, van 12 tot 13 uur, staat in het teken van de regio actualiteit en evenementen. Al deze items worden gelardeerd met een keuze uit zondagmiddagmuziek; aan elkaar gepraat door presentator Jan Jongerius.
Luisteren kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Opnieuw luisteren kan via de website en aanklikken op programma gemist tot 4 weken na de live uitzending van het programma.
Gasten voor volgende week : Kees Braam, drummer van de Rotterdamse band Certain Animals en Francis Pronk van Poppodium en Popronde Rotterdam.

Advertenties uit de krant