Afbeelding

Presentatie plan Buijtenland

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Het gezamenlijke plan (streefbeeld) voor het Buijtenland van Rhoon wordt vrijdag 8 juni gepresenteerd. De presentatie van het plan is van 15.45 tot 16.45 uur in boerderij de Vlakkenburg aan de Essendijk 24 in Rhoon.

Ondernemers en anderen werken hier de komende jaren samen aan een mooi en aantrekkelijk gebied waar natuur , recreatie en akkerbouw elkaar versterken. In het programma zitten onder meer een toelichting van het streefbeeld door kwartiermaker Co Verdaas, de onthulling van een informatiepaneel over het Buijtenland van Rhoon, inspiratie uit Zeeland door Chris Vreugdenhil van Het Zeeuwse Landschap, een eerste reactie van Han Weber, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland, Gerard Doornbos, beoogd voorzitter gebiedscoörperatie Buijtenland van Rhoon en de wethouders Marco Goedknegt en Bas Boender. Verder zijn er ondernemers, natuurorganisaties en andere betrokkenen uit het gebied aanwezig.
De eerstvolgende stap in de ontwikkeling van het Buijtenland van Rhoon is de oprichting van een gebiedscoöperatie. Zie ook www.buijtenland-van-rhoon.nl.
Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld en kan via pj.wimmers@pzh.nl.

Advertenties uit de krant