<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Ravi was de jongste deelnemer.
Ravi was de jongste deelnemer. (Foto: Jos Wesdijk)

Ravi Braad steelt de show

POORTUGAAL - Zaterdag 2 juni werd in Bemmel de finaledag gehouden voor de landelijke jeugdcompetitie waaraan ook de schutters van Het Trefpunt meedoen. Het Trefpunt werd vertegenwoordigd door Stefano Spek, Bjorn de Zeeuw, Sem Braad en zijn broer Ravi Braad.

Ravi Braad (luchtpistool opgelegd) was met zijn acht jaar de jongste deelnemer. In de voorselectie moest hij nog een wedstrijd van veertig schoten doen om een finaleplaats te behalen. Door zeer gedisciplineerd en rustig te blijven slaagde hij daarin. Tot grote hilariteit van het publiek was zijn eerste schot een ultiem schot en wel een 10,9. Zelfs de mensen van het bondsbureau hadden er schik in. Uiteindelijk werd hij eerste in zijn klasse en mocht een gouden medaille in ontvangst nemen.

Bjorn de Zeeuw, Sem Braad en Stefano Spek kwamen uit bij luchtgeweer. Sem werd achtste in de voorselectie en wist deze plaats ook te behouden in de finale.
Bjorn de Zeeuw werd vierde in de voorselectie en wist deze plaatst te behouden. Stefano werd derde in de voorselectie maar moest in de finale drie plaatsen toegeven en werd zesde.
Ook werden de Nederlandse kampioenschappen luchtgeweer en luchtpistool opgelegd geschoten. Hieraan deden voor Het Trefpunt Leen de Hooge, Ger Snijders, Sem en Ravi Braad en Bjorn de Zeeuw mee. Leen de Hooge werd bij de veteranen luchtgeweer eenendertigste. Ger Snijders wist een veertiende plaats bij de pistoolschutters in de wacht te slepen. Bij de junioren luchtgeweer was Bjorn de Zeeuw achtste en Sem Braad wist een twaalfde plaats op te eisen. Zijn jongere broer Ravi kwam uit bij de junioren luchtpistool en hij was de enige van Het Trefpunt die met een derde plaats een bronzen medaille verdiende.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>