Afbeelding

Nieuwe editie Gemeentegids

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De gemeente Albrandswaard en uitgeverij Akse Media zijn gestart met de voorbereidingen van de nieuwe gemeentegids. De gids is een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. Zowel in de papieren versie als in de digitale gemeentegids vindt men informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven.

Naast de digitale gemeentegids op http://albrandswaard.smartmap.nl kan men gebruikmaken van de Gemeentegids App. Deze is gratis te downloaden door bijgaande QR-code te scannen.

De gemeentegids wordt huis aan huis verspreid. Vanaf deze week worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren.
Wie in de vorige editie een vermelding heeft, ontvangt per mail een persoonlijke inlogcode waarmee de gegevens gewijzigd kunnen worden. De vermeldingen waarvan geen mailadres bekend is worden telefonisch benaderd. Zelf een wijziging doorgeven of een vereniging/ organisatie aanmelden die nog niet in de gids staat, kan via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Albrandswaard). Of bel 0223-673010.

Wie wil adverteren in de gemeentegids, kan contact opnemen met de salesmanager via 0223-673121. Wie benaderd is en twijfelt over de echtheid van het gesprek, kan contact opnemen. Als officiële uitgever van de gemeentegids Albrandswaard 2018-2019 bezitten de publiciteitsadviseurs van Akse Media een aanbevelingsbrief van de gemeente. Hier kan men te allen tijde naar vragen.

Advertenties uit de krant