Afbeelding

MAA is benieuwd naar uw mening

Algemeen

LEZERS SCHRIJVEN

Afgelopen jaren hebben we U een aantal maal via De Schakel u geïnformeerd over de werkzaamheden van de MAA, uw WMO-raad in Albrandswaard. Als deelnemer van de jeugdwerkgroep valt het me op dat er nauwelijks initiatief is vanuit de bewoners, ouders of verzorgers om in contact te komen met ons. Ligt dat aan onze bekendheid, ons bereik of is er gewoon geen behoefte aan het delen van uw ervaringen met een WMO-adviesgroep?

De Maatschappelijke Adviesraad heeft de mogelijkheid om gevraagd en ongevraagd te adviseren aan het college over beleidszaken en vooraf mee te denken over concepten. Nu in deze periode van grote uitvoerende verantwoordelijkheden binnen de zorgtaken zijn er vast een hoop vragen of opmerkingen die we mee kunnen nemen in onze adviezen. Vragen over besluiten of over waarom er voor bepaald beleid is gekozen kunnen we weer met u delen.

Nu het college op het punt staat te wisselen, zal er weer een hoop veranderen in de uitvoering bij onze gemeente, want wethouders brengen hun eigen idee mee in het bestaande beleid. Schroomt u niet om ons op te zoeken.

Buurtpreventie Rhoon Noord weet ons inmiddels te vinden en zij zijn dagelijks te bereiken met hun inloop in 'Villa het Oog' aan de Dorpsdijk. Ook via deze open inloop deur kunt u ons vinden. Uw stem geldt en wij zijn benieuwd naar uw mening.

U kunt ons bereiken via maatschappelijke-adviesraad.nl, via Facebook, via een e-mail naar maalbrandswaard@outlook.com of voor een persoonlijk telefonisch gesprek met onze voorzitter Piet van Verseveld via 010-2929618.

Pauline Olbertz,
namens MAA

Advertenties uit de krant