Afbeelding
FOTO

Zonnige golfdag bij Oude Maas

Algemeen

Schitterende weersomstandigheden, enthousiaste deelnemers, gemotiveerde golfprofessionals en een geweldige gastvrijheid van Brasserie "De Nieuwe polder", Rhoon Golf Center, Golf School Rinus Goor en Golfclub Oude Maas waren de ingrediënten voor een zeer geslaagde Open Golf Dag.

Dit jaarlijks terugkerend evenement, geïnitieerd door de Nederlandse golf federatie(NGF) werd afgelopen zaterdag 21 april door de golfclub oude Maas georganiseerd op het complex van Rhoon Golf Center binnen het prachtige natuurgebied "De Nieuwe Polder".

Onder leiding van de golfprofessionals Rinus van Blankers en Jean Pierre le Cocq d'Armandville werd een gevarieerd programma aangeboden waarbij de deelnemers kennis maakten met diverse technieken van het golfspel: chippen, putten, lange slagen. De technische onderdelen werden samengevat met een wedstrijd op de 6 holes baan. Het zonnige spektakel werd afgesloten met een gezellige afsluitingsbijeenkomst op het terras van de Brasserie. De reacties van de deelnemers waren zeer positief. Met de golfpro werden al afspraken gemaakt over vervolglessen.

Voor wie niet aanwezig kon zijn en toch met de golfsport aan de slag wil, kan terecht bij de golfclub. Stuur een email naar: werving_binding@golfcluboudemaas.nl. Golfclub Oude Maas zal vervolgens contact opnemen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant