Vrijwilligers hielpen inwoners van de aangifte.
Vrijwilligers hielpen inwoners van de aangifte.

Belastingaangiftes

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Tien vrijwilligers van Stichting Welzijn Albrandswaard verzorgden belastingaangiftes van zo'n tachtig inwoners. In de Boekenstal in Poortugaal was het die dag een drukte van belang. De hele dag ontvingen de vrijwilligers inwoners, die hulp wilden bij het invullen van hun aangifte.

De vrijwilligers waren goed voorbereid op deze taak. Ook dit jaar weer opgeluchte gezichten dat de aangifte weer is gedaan. Veel mensen kunnen weer rekenen op een teruggave. Dit veelal door het in mindering brengen van bepaalde zorgkosten.
Door een storing is het helaas voor een kleine groep inwoners niet gelukt de aangifte op deze dag te doen.
Voor deze groep organiseert Stichting Welzijn Albrandswaard op dinsdagochtend 24 april wederom met een aantal vrijwilligers een invulmogelijkheid.
Wie dan wil aansluiten, kan zich aanmelden. Voorwaarden zijn wel dat men inwoner is van Albrandswaard en het inkomen binnen de grens van de huurtoeslag valt.
Aanmelden kan via Vraagwijzer op werkdagen tussen 9 en 12 uur via 010-5018322. Men dient in het bezit te zijn van een geldige Machtigingscode of DigiD.
Het was de twaalfde keer dat deze middag werd gehouden. Dit was weer mogelijk door de inzet van vrijwilligers en een financiële bijdrage van de Lions Club Rhoon Oude Maas.

Advertenties uit de krant