Afbeelding

Spaaractie Dutch Arrows

Algemeen

RHOON - Klanten van de MCD kunnen tot en met zaterdag 26 mei zegels sparen. Met deze zegels kunnen zij met korting stoere, leren tassen aanschaffen. Er is keus uit drie verschillende dessins en meerdere type tassen. De korting kan oplopen tot 78 procent.
De tassen zijn gemaakt van hoogwaardig PU-leer en gedetailleerd afgewerkt met extra vakken en sterke sluitingen. Een tas is niet compleet zonder accessoire(s). Bijpassende accessoires kunnen los worden gekocht in de winkel voor 2,99 euro per stuk. Er zijn kwasten, harten, pijlen, sterren en koorden.
Voor elke 5 euro aan boodschappen ontvangt de klant een spaarzegel. Er zijn wekelijks zes spaarkoopjes waarmee extra zegels kunnen worden gespaard. Bij dertig spaarzegels is de spaarkaart vol en kan de klant een tas uitkiezen. Er zijn tassen in drie verschillende dessins: zwart (handtas en portemonnee); canvas/leer (clutch en weekendtas); snakeprint (shopper, vouw clutch en schoudertasje)
Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot 2 juni 2018. Meer informatie over deze spaaractie staat op www.mcd-supermarkt.nl.

Advertenties uit de krant