<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Welke teams zijn het snelst met hun antwoorden?
Welke teams zijn het snelst met hun antwoorden?

Quizzen in De Brinkhoeve

  •   60 keer gelezen

ALBRANDSWAARD - Senioren uit Albrandswaard kunnen donderdag 12 april weer meedoen met De gezelligste quiz van Aafje. De quiz wordt van 14 tot 16 uur gehouden in De Brinkhoeve aan de Kerkstraat 12 in Poortugaal.

Al jaren is deze middag een groot succes. Het is een hilarische strijd, die geschikt is voor eigenlijk iedereen. Hier telt niet het IQ, maar het vermogen om op het goede moment het juiste antwoord op 'weetjes' uit uw geheugen naar boven te halen.
Deze middag is echter niet alleen goed om het brein scherp te houden, maar vooral een plek om veel te lachen. Ook het samenbrengen van buurtgenoten is een belangrijk doel van deze quiz.

Tijdens De gezelligste Quiz klinkt regelmatig 'oh ja natuurlijk dat was het', ' het lag op het puntje van mijn tong', 'zie je wel ik wist het' als deelnemers net niet op de juiste antwoorden kunnen komen. Maar samen met teamleden lukt het vaak wel om de vraag te kunnen beantwoorden. Een hapje en drankje maken de middag compleet.

Een begrip
Bij de gezelligste Quiz van Aafje wordt er gestreden in teams. Elk team bestaat uit drie tot zes senioren uit Albrandswaard. Zij moeten zes rondes lang vragen beantwoorden over alledaagse dingen, geschiedenis en herkenbare muziek.
De quiz is al jaren een begrip in Albrandswaard. De toegang is voor Allemaal Aafje leden gratis en inclusief een hapje en een drankje. De leden mogen eventueel een introducee meenemen.

Aanmelden kan tot 9 april bij Aafje Klantenservice via 088-8233233 (lokaal tarief) of op www.degezelligstequiz.nl bij 'Meedoen'.

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221959&size=160x600&promo_sizes=120x600&promo_alignment=center&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>