Foto's van Sem zijn te zien in het Witte Huys.
Foto's van Sem zijn te zien in het Witte Huys.

Poortugaler exposeert

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De 22-jarige Sem Rietstap uit Poortugaal exposeert in de maand maart in Boek & Leeswinkel Het Witte Huys aan de Dorpsdijk in Rhoon.
Vorig jaar liep Sem Rietstap bij Het Witte Huys binnen met de vraag of hij zijn foto's mocht exposeren. ,,Sinds twee jaar exposeren er maandelijks schilders, fotografen, beeldhouwers en keramisten in Het Witte Huys en het werk van Sem paste prima in het rijtje thuis."
Sem heeft fotografie gestudeerd op het Grafisch Lyceum in Rotterdam en is afgestudeerd beroepsfotograaf. Hij haalt zijn inspiratie uit films en de natuur en gebruikt daarbij graag zijn eigen fantasie.
Sem is veel te vinden in de natuur en zijn fotografie is een mix van portret, landschap en abstracte landschappen met vaak een knipoog naar de realiteit. Volgens Sem zeggen de foto's eigenlijk niks maar vertellen alles.
De fijne kneepjes van portretfotografie heeft hij mogen afkijken van landschap -en portret fotograaf Lenny Oosterwijk en van allerlei technische foefjes heeft hij geleerd van architectuur -en landschap fotograaf Frank Hanswijk bij wie Sem tijdens zijn studie stage heeft gelopen.

Advertenties uit de krant