Twaalf enthousiaste leden werkten een jaar lang aan nieuwe kunst.
Twaalf enthousiaste leden werkten een jaar lang aan nieuwe kunst.

'Creatieve achtersten' bij Koffiekunst

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De teken- en schildergroep Koffiekunst houdt zaterdag 10 maart haar jaarlijkse expositie. Het is voor de veertiende keer dat de groep een expositie houdt.

De werken zijn van 11 tot 16 uur te bewonderen in de kantine van korfbalvereniging RWA aan de Landweg 1 in Poortugaal.

Er is wederom veel nieuw werk te zien, gemaakt door de twaalf enthousiaste leden van Koffiekunst.
Er worden diverse schilderijen en tekeningen tentoongesteld, gemaakt met acryl- of olieverf, aquarel, potlood en pastel. Er is een verrassende variatie aan onderwerpen. Ook is er genoeg moderne kunst te zien naast kunst die is geïnspireerd op oude meesters. De gasten kunnen dus voor een breed scala terecht bij de leden van Koffiekunst.

Achtersten
Bovendien zal er een speciale serie 'achtersten' zijn te bewonderen. Wat dit precies inhoudt? De leden van Koffiekunst laten desgevraagd nu nog niet het achterste van hun tong zien. Het mysterie wordt op 10 maart ontrafeld.
Wie nieuwsgierig is geworden of gewoon zin heeft om kunst te kijken in het weekend, is van harte welkom in de kantine van de korfbalvereniging. Deze kantine bevindt zich vlak naast/achter de kantine van de tennisvereniging Poortugaal en is te bereiken per fiets of lopend. In de buurt zijn ook parkeerplaatsen, maar het laatste stukje moet te voet afgelegd worden.

Er is veel te zien en te genieten. Hierbij kan men koffie en thee drinken en wordt als vanouds gezorgd voor iets lekkers. Vele werken kunnen gekocht worden.

Advertenties uit de krant