Afbeelding

Grote Bijbelquiz van Albrandswaard

Algemeen

Opnieuw komt er de mogelijkheid om uw of jouw Bijbelkennis te testen in de Grote Bijbelquiz Albrandswaard, editie 2017-2018, en de sportieve strijd om de teambeker of de individuele beker aan te gaan. Omdat meedoen belangrijker is dan winnen, hoeft niemand over een uitgebreide Bijbelkennis te beschikken. Voor jong en oud belooft het weer een leuke avond te worden waar ook nog iets te leren valt. Iedereen, van binnen of buiten de kerk, kan meedoen.
De quiz vindt plaats op woensdag 7 maart in de Maranathakerk aan de Kleidijk 2 in Rhoon. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 21.30 uur. Van 18.45 uur tot 19.15 uur bent u al welkom voor een kopje koffie of thee. In afwachting van de prijsuitreiking is er na afloop gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje.
Evenals voorgaande jaren wordt de quiz weer gespeeld in teams van 6 personen. Het is het leukst om je als team aan te melden, maar ook individuele opgave is mogelijk. In dat geval wordt u of word jij met anderen ingedeeld in een team. Graag de namen van de deelnemers én de teamnaam doorgeven. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 4 maart.
Per e-mail: bijbelquiz2018@gmail.com. Telefonisch: 010-501 59 91 (Marjan van der Kaaij) of 010-429 81 84 (Sally van de Graaf).

Advertenties uit de krant