Afbeelding

Activiteiten voorafgaand aan musical Rolf

Algemeen

Het bestuur van de stichting Rolf is momenteel druk bezig om in de zomer van 2019 de opvoering van de musical 'Rolf en de strijd om het graafschap Holland' mogelijk te maken. Tot die tijd komen er activiteiten. Allereerst starten binnenkort de lessen in educatieve sfeer op scholen in Albrandswaard, Hoogvliet, Pernis, Rotterdam-Charlois en Barendrecht. In de loop van 2018 verschijnen er ook drie boeken voor de oudere jeugd en jong volwassenen over de avonturen van Rolf. Ook wordt er gewerkt aan een aantal prentenboeken en staat er een cd-fotoboek op stapel met gedichten en liedjes. Op zaterdag 2 juni staat de opening en start van de Rolf route gepand.Via info borden, voorzien met verhalen over de geschiedenis kan men lezen over de geschiedenis van een plek. Met een smartphone is het ook mogelijk met een QR code contact te leggen met de website van Rolf. Ook wordt er gewerkt aan een spel, om meer te weten te komen over de geschiedenis van het graafschap Holland.
In mei/juni 2018 worden er audities gehouden voor acteurs en actrices voor de musical waarvan de repetitie,s zullen beginnen in september 2018.
Voor meer informatie en aanmelden voor hulp of sponsoring bellen met Jan Jongerius 010-5019444 of mailen naar mj.caprho@gmail.com.

Archieffoto: fotoSJORS

Advertenties uit de krant