Afbeelding

Stekplezier bij Intratuin

Algemeen

RHOON - Intratuin Rhoon houdt zaterdag 17 februari een stekfeestje met vetplantjes. Vanuit de kweker in Afrika worden er honderden stekjes geleverd, die op deze dag 0,49 euro per stuk kosten.

Intratuin presenteert diverse voorbeelden om te laten zien wat men voor leuks kunt maken met deze mini vetplantjes. Daarnaast zijn er zowel voor volwassenen als voor kinderen leuke workshops op deze dag.

Kidsworkshop
Kinderen kunnen deze zaterdag een terracotta potje schilderen en vullen met aarde, steentjes en leuke stekjes van vetplanten. Meedoen kost 2,50 euro en is inclusief alle materialen, wat drinken en iets lekkers.
De workshop start op twee verschillende tijden: 13 en 14.30 uur. Wie mee wil doen kan zich opgeven bij de servicebalie via 010-5017755.

Schilderij
Volwassenen kunnen de workshop 'Schilderij van stekjes' volgen. Wat is er nu leuker dan een levend schilderij van prachtig groen? De deelnemers bepalen helemaal zelf welke soorten en kleuren stekjes in het schilderij komen.
Meedoen aan deze workshop kost 15 euro. Dit is inclusief alle materialen en een hapje en een drankje. Er zijn nog enkele plekken vrij in de workshop die start om 10 uur.
Wie mee wil doen, kan zich aanmelden bij de servicebalie: 010-5017755.
Intratuin Rhoon is te vinden aan de Stationsstraat 5.

Advertenties uit de krant