Afbeelding

Eerste exemplaar programma GroenLinks

Verkiezingen

ALBRANDSWAARD – Burgemeester Hans Wagner ontving afgelopen woensdag uit handen van lijsttrekker James Scharink het eerste exemplaar van het verkiezingsprogramma van GroenLinks Albrandswaard. ,,Een burgemeester staat boven de politieke partijen in een gemeente', aldus burgemeester Hans Wagner, ,,maar ik waardeerde het zeer dat GroenLinks kwam kennismaken en mij het verkiezingsprogramma kwam overhandigen."
De titel van het programma is 'Verandering begint hier'. Lijsttrekker James Scharink: ,,Nu de Rijksoverheid het nalaat om groene, gezonde en sociale veranderingen in werking te stellen, gaan we het in Albrandswaard zelf doen."
Dat GroenLinks nieuw is in Albrandswaard, wordt als kracht ervaren. ,,Wij willen het anders doen dan de afgelopen jaren gebruikelijk was. Geen verdeeldheid en kortetermijn belangen, maar verbinding en het vooropstellen van ons gemeenschappelijke belang op de lange termijn."
Hieronder valt een klimaatneutrale en schone gemeente met veel ruimte voor natuur. Maar GroenLinks wil veel meer: een gelijke kans voor iedere Albrandswaarder, met eerlijke welvaartsdeling en aanpak van armoede. Daarnaast goede, betaalbare en toegankelijke zorg in de gemeente en meer politieke invloed voor inwoners. Het volledige programma en standpunten zijn te vinden op www.groenlinksalbrandswaard.nl.

Advertenties uit de krant