Afbeelding

De Grote Bijbelquiz

Algemeen

De Grote Bijbelquiz Albrandswaard wordt dit jaar gehouden op woensdag 7 maart.De quiz vindt plaats aan de Maranathakerk aan de Kleidijk 2 in Rhoon van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur.
De sportieve strijd kan worden aangegaan om de teambeker of de individuele beker. Omdat meedoen belangrijker is dan winnen, hoeft niemand over een uitgebreide Bijbelkennis te beschikken. Voor jong en oud belooft het weer een avond te worden waar ook nog iets te leren valt. Iedereen kan meedoen.
De kerk gaat open om 18.45 uur en er staat dan koffie en thee klaar. In afwachting van de prijsuitreiking is er na afloop gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje.
Evenals voorgaande jaren wordt de quiz weer gespeeld in teams van zes personen. Het is het leukst om als team aan te melden, maar ook individuele opgave is mogelijk. In dat geval wordt men met anderen ingedeeld in een team. Graag de namen van de deelnemers én de teamnaam doorgeven.
Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 4 maart. Dit kan per e-mail, bijbelquiz2018@gmail.com of telefonisch via Marjan van der Kaaij, 010-5015991, of Sally van de Graaf, 010-4298184.

Archieffoto: Jacco van der Kaaij.

Advertenties uit de krant