Afbeelding

Gelijkspel en verlies

Algemeen

RHOON - Twee teams van Badmintonvereniging BCN Rhoon speelden vrijdag in de competitieduels in het kader van de Hoeksche Waard Competitie met wisselende resultaten. Als tegenstander voor het eerste team verscheen VTO Cromstrijen in sporthal Rhoon. De damesdubbels, met Ans en Marijke, werden verloren. De herendubbels bestaande uit Chris, Hennie en invaller Ewoud verliep beter, ook al was er een derde set nodig om halverwege de stand 2-2 te bereiken. Ook in de daarop volgende mixpartijen was het resultaat wisselend: dan een winst partij gevolgd door verlies. Het resultaat was uiteindelijk een 4-4 gelijkspel. Door dit resultaat heeft het eerste team nu twee keer met winst, verlies en gelijke spelen te maken gehad. Een plaats in de middenmoot van de rangschikking behoort nog tot de mogelijkheden.
Ook het tweede team speelde een thuiswedstrijd in sporthal Rhoon. Badmintonvereniging Tunnel, uit Heinenoord, kwam op deze avond op bezoek. Na een 6-2 nederlaag in de uitwedstrijd was de hoop op een beter resultaat deze avond. Echter ook deze keer was de tegenstander een maatje te groot met als eindscore een 5-3 nederlaag. De dames Tamara en Vicky trokken de winst naar zich toe, helaas in tegenstelling tot de heren Ronald, Charlie en Peter. Na inmiddels al vier behaalde gelijke spelen eerder deze competitie werd nu een nederlaag bijgeschreven.
Nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website van www.bcnrhoon.nl. Naast de competitie teams zijn de leden onderling actief met badminton wedstrijden. Recreatief spelen en het verenigingsleven staan er centraal.

Advertenties uit de krant