V.l.n.r.: wethouder Marco Goedknegt, Bas Binder, Martie de Groot, Anouk Prins en Mireille Tuit.
V.l.n.r.: wethouder Marco Goedknegt, Bas Binder, Martie de Groot, Anouk Prins en Mireille Tuit.

Winnaars fotowedstrijd Buijtenland

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Mireille Tuit heeft met haar foto van de ochtendnevel de fotowedstrijd over het Buijtenland van Rhoon gewonnen. De andere prijswinnaars zijn Anouk Prins, Bas Binder en Martie de Groot.
Alle prijswinnaars kregen vrijdag 2 februari uit handen van wethouder Marco Goedknegt hun eigen foto op groot formaat. De winnares van de hoofdprijs kreeg verder een lunch voor twee personen aangeboden bij zorgboerderij De Buytenhof.
In totaal werden 21 foto's ingestuurd voor de wedstrijd. Wethouder Marco Goedknegt van de gemeente Albrandswaard reikte de prijzen uit tijdens een bijeenkomst op De Buytenhof. ,,De ingestuurde foto's brengen de polder mooi in beeld: je ziet dijken, akkers en natuur, en natuurlijk prachtige Hollandse luchten."
Anouk Prins, winnares van de tweede prijs, legde een dijk en schapen vast in de polder. Bas Binder won met een blik van bovenaf op het gebied, gemaakt met behulp van een drone, de derde prijs. Martie de Groot fotografeerde onderweg van huis naar werk spruitenplanten in de ochtendzon en won hiermee de vierde prijs.
De jury bestond uit Beate van der Molen (inwoner van Rhoon), Isabelle Boon (fotograaf), Wiard Visser (zorgboerderij De Buytenhof) en Niels Godijn (ecoloog). Zij lieten allerlei criteria meewegen naast de kwaliteit van de foto.
Alle foto's terugzien? Kijk op Facebook of Instagram en zoek op #buijtenlandvanrhoon.

Advertenties uit de krant