Afbeelding

Binder wint BAR-ondernemersprijs

Algemeen

Tijdens het BAR Business Gala in Van der Valk Hotel Ridderkerk zijn donderdagavond de vijf winnaars van de jaarlijkse BAR-ondernemersprijzen bekendgemaakt.

Er waren in totaal vijftien ondernemers uit de gemeenten Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard die nog in de race waren voor de felbegeerde titels, die in een uitverkochte zaal bekendgemaakt werden.

Thod Binder van Binder Groenprojecten uit Albrandswaard mocht de VBO Ondernemersprijs 2017/2018 in ontvangst nemen.

De ViZi Zakenvrouw van het Jaar Award werd uitgereikt aan Femke van der Hoef en Sietske van Hartingsveld-van der Hoef van lifestylebedrijf Zusss uit Ridderkerk.

De Quooker Innovatieprijs was voor Ida Hendriks van Growwizzkid uit Ridderkerk (kinderen bewust maken van gezonde voeding en een gezonde leefstijl).

De Rabobank Startup van het jaarprijs ging naar Theehuys Polderzicht (Lyan Leeuwenburg) uit Barendrecht.

Jurrien Smeets van het Barendrechtse schildersbedrijf Nieuwe Waterweg zag zijn nominatie bekroond met de Rondo Toffe Peer Award.

De Stichting Ondernemersprijs BAR-Regio heeft zich tot doel gesteld jaarlijks vijf ondernemersprijzen uit te reiken. Het bestuur wordt gevormd door Matthé van Tour, directeur Rabobank RMIJ, Danielle de Wilde, In 't Hout & De Wilde, Jettie Bourquin, QSMo, Diana van Nugteren, Secretarion, Jan Willem van Hellemond, Velo Beheer BV, Sonja Harteveld, Rabobank RMIJ. Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde en Van der Valk Hotel Ridderkerk zijn als hoofdsponsor betrokken bij de Ondernemersprijzen BAR. De ondernemersprijzen stimuleren, inspireren, verbinden en geven bekendheid aan onderscheidend ondernemerschap in de BAR-regio als voorbeeld voor andere ondernemers.

Overige finalisten:

VBO Ondernemer van het Jaar:
Het Rozenpakhuys –  John Scheurkogel
Style Labels – Monique van der Staaij

ViZi Zakenvrouw van het Jaar:
De Koning Repro – Esther de Koning
Delicious Traiteur & Cateraar – Nina Trower

Rabobank Start-up van het Jaar:
La Boutique Blanche & Stas Home Deco – Indra Stas
Skanders Gym – Skander Dawoud

Rondo Toffe Peer Award:
Cazdak Dakbedekkingen/Installatietechniek – Pieter Roterman & Frenk Rozema
Stichting Bram Ridderkerk – Marjon de Vries

Quooker Innovatie Award:
Hollands Wild, Dirk-Jan Polak
U-Build, Bert van der Leun & Remon Vermaire

Advertenties uit de krant