De toneelspelers staan binnenkort weer op het podium.
De toneelspelers staan binnenkort weer op het podium.

'Ikke, ikke, ikke, en de rest kan...'

Algemeen

RHOON - De Rhoonse Comedie speelt de klucht 'Ikke ikke en de rest kan...' De klucht is te zien op zaterdag 10 februari in gebouw 't Centrum aan de Bernhardstraat 3 in Rhoon.

De korte inhoud van de klucht: Als tante Alberdina het leven laat, staat de familie al klaar om de erfenis te innen. Haar laatste wilsbeschikking zal voorgelezen worden door een notaris, ten huize van John en Martha Dijksterhuis. Deze zitten niet te wachten op de hebberige nichten Mathilde en Clothilde. Dan hebben we nog neef Herman,die overal schulden maakt, en nicht Teddy die het allemaal niet zo nauw neemt in het leven.
Als de notaris het testament voorleest, pakt dat anders uit dan iedereen had verwacht. De hebberigheid slaat toe. En hoe.
Wat heeft tante Alberdina voor ogen gehad toen zij het testament maakte? Twee vreemden komen ook op bezoek: Bertha Schabel en detective Huib Broekens. Tante Alberdina wist wat ze ging aanrichten maar of de erfgenamen dat in dank afnemen?De avond begint om 19.30 uur en de zaal gaat om 19 uur open.
Toegangskaarten kosten 10 euro en zijn op de avond zelf te koop aan de zaal of kunnen van te voren besteld worden bij Kees Spronk, 06-22901968, of bij Ewouter Vogel, 010-4101417.


Klaverjas

Vrijdag 2 februari kan men weer klaverjassen bij WCR. Zowel pro's als beginners zijn welkon aan de Omloopseweg 6e in Rhoon. De zaal gaat om 19.30 uur open en er wordt rond 20 uur gestart met kaarten. In de competitie wordt verder gestreden voor de fiets, die is geschonken door de firma Stout Tweewielers uit Rhoon.

Advertenties uit de krant