Alles staat zaterdag in het teken van deze voorjaarsbloem.
Alles staat zaterdag in het teken van deze voorjaarsbloem.

Tulpenfeest bij Intratuin

Algemeen

RHOON - Zaterdag 20 januari is het Nationale Tulpendag en dat moet gevierd worden volgens Intratuin Rhoon. Daarom houdt Intratuin op zaterdag 20 januari een tulpenfeest met verschillende activiteiten om deze kleurrijke bloeiers in het zonnetje te zetten.

,,Het tulpenseizoen trappen we zo met z'n allen af, om al langzaam in de voorjaarsstemming te komen", aldus Intratuin.
Mensen kunnen tulpen plukken: Pluk je favoriete kleur met bol en al, zo blijven ze langer vers. Leuk om samen met de (klein)kinderen te doen. Men betaalt 1,99 euro voor tien stuks. Maar wees op tijd want op is op.
Verder kan men de workshop tulpenkrans maken volgen. Deze workshop is op inschrijving en kost 15 euro per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers.
Deze workshop start 10 uur en duurt tot 14 uur. Wie hierbij wil zijn, kan zich aanmelden bij de servicebalie via telefoonnummer 010-5017755.

Kidsworkshop
De kinderen kunnen tijdens het Tulpenfeest een eigen tulpenschilderij maken met aardappels en verf op canvas. De workshop kost 2,50 euro per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers. De kinderen kunnen aanschuiven om 13 uur en om 14.30 uur. Wie erbij wil zijn, kan zich aanmelden bij de servicebalie: 010-5017755.

Intratuin Rhoon is te vinden aan de Stationsstraat 5. Meer informatie: www.intratuin.nl/winkels/intratuin-rhoon.

Advertenties uit de krant