EnAccord.
EnAccord.

Strijkkwartet in Empirezaal

Algemeen

RHOON – EnAccord Strijkkwartet speelt op zondag 21 januari om 12 uur in de Empirezaal van Het Kasteel van Rhoon.
Het kwartet weet het publiek mee te slepen door haar dynamische en expressieve vertolkingen van de prachtige meesterwerken die het strijkkwartetgenre rijk is. Door hun oog voor details in de partituur, hun uitgebalanceerde samenklank en levendige interactie vertellen zij de luisteraar een fris en intrigerend verhaal.
EnAccord heeft bekendheid verworven door het winnen van prijzen bij diverse concoursen, zoals het Charles Hennen Concours, het Vriendenkrans Concours en de concertserie 'Het Debuut'. Ook internationaal gooiden zij hoge ogen bij concoursen in Wenen en Trondheim. In 2010 ontving het EnAccord Kwartet de Kersjes Prijs, een prestigieuze prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan een uitzonderlijk talent in de Nederlandse kamermuziek. Het kwartet studeerde in Keulen bij de leden van het Alban Berg Quartett en volgde door de jaren heen talloze cursussen en masterclasses bij diverse gerenommeerde kwartetten. De leden van het EnAccord Strijkkwartet zijn allen werkzaam in professionele orkesten.
Kaartjes voor het concert bedragen 15 euro per stuk en zijn te koop bij Boek en Leeswinkel Het Witte Huys in Rhoon, online via www.stichting-kasteelvanrhoon.nl en – indien voorradig – voorafgaand aan het concert aan de deur.

Advertenties uit de krant