<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Iedereen kan op zijn eigen tempo aan de slag.
Iedereen kan op zijn eigen tempo aan de slag.

Start nu met bewegen

  •   224 keer gelezen

ALBRANDSWAARD - Wandelen en bewegen in de buitenlucht is het momenteel helemaal. Fitter en vitaler worden, afslanken, genieten van de natuur, het kan met SportiefWandelen of Nordic Walking, zowel individueel of in groepsverband. Via stichtingSPAL is het mogelijk om vier maal per week aan beweeg en wandel gerelateerde activiteiten deel te nemen voor je fitheid, conditie, vitaliteit , afslanken, sociale contacten.

De activiteiten bestaan uit SportWandelen , Nordic Walking en gecombineerde beweegactiviteiten en worden begeleid door allround wandelsporttrainers. Tevens is het mogelijk om je persoonlijk te laten coachen – begeleiden via het Beweeg jeFit programma.
Al de activiteiten vinden plaats vanuit het JCA centrum aan de Albrandswaardsedijk nabij jachthaven Rhoon.
Donderdag- en zondagmorgen is het mogelijk om als nordic walker of sportief wandelaar mee te doen aan een wandeling van ongeveer anderhalf uur, waarbij er een afstand wordt afgelegd tussen de zeven en acht kilometer. Er zijn gevarieerde groepen en er wordt wekelijks een andere route gelopen.

De vertrektijden zijn op donderdag 9.30 uur en zondag 10 uur. Na afloop kan er in het JCA centrum koffie of thee gedronken en wat nagepraat
Woensdag om 9.30 uur worden er nordic walking en sportwandeltrainingen gehouden in en rondom de Rhoonse grienden. Tijdens deze trainingen wordt er gewerkt aan het verbeteren van de wandeltechnieken en wordt er aandacht geschonken aan het verbeteren van de algehele lichamelijk fitheid en conditie.
Voor beginnende nordic walkers , sportwandelaars of die het willen leren is deze Beweeg jeFit training een goede gelegenheid.
Om de week wordt er geoefend voor het SportWandelen en de andere week voor het aanleren of verbeteren van de Nordic Walking technieken. Nordic Walking stokken zijn zonodig aanwezig.

Wandel Extra
Speciaal is de Wandel Extra (therapie) groep op donderdag van 11.30 tot 12.30 uur.
Wandelen en bewegen in de buitenlucht met of zonder stokken voor mensen die bijvoorbeeld aan het revalideren zijn van een knie- of heupoperatie of een ander lichamelijke gebrek hebben en zijn doorverwezen om te gaan bewegen of weer langzaam op gang willen komen en denken dat ze het 'normale' tempo nog niet aankunnen.
Ook is deze groep voor personen met overgewicht, die laagdrempelig willen gaan bewegen om af te slanken. Het gaat is deze groep langzamer, met zo nodig persoonlijke begeleiding, en met meer rustmomenten.
Meer informatie via Aad Wijntjes, 010-5017428 of www.sportbalans.nl.

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221959&size=160x600&promo_sizes=120x600&promo_alignment=center&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>