<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Regenboog met uitzicht op Rotterdam.
Regenboog met uitzicht op Rotterdam.

Fotowedstrijd Buijtenland van Rhoon

  •   447 keer gelezen

ALBRANDSWAARD - Het Buijtenland van Rhoon is onderwerp bij een fotowedstrijd. Vroeger werd dit gebied rond de polderdagen ook aangewezen voor de mooiste foto. Nu is het opgezet vanuit de Provincie Zuid-Holland.

Het Buijtenland van Rhoon is een bijzonder gebied onder de rook van Rotterdam. Dit wordt dagelijks door mensen ervaren. Door mensen die er werken of wonen, de polder doorkruisen om van a naar b te komen of het Buijtenland van Rhoon juist bewust bezoeken om er van te genieten. Ben jij zo iemand? Doe dan mee aan de fotowedstrijd van de Provincie Zuid-Holland en maak kans op een lunch voor twee bij De Buytenhof.
Het doel is het gebied te fotograferen zoals jij het ervaart of gebruikt. Misschien heb je een lievelingsboom of een favoriet uitzicht? Of een vaste sportroute. Of misschien werk je op het land?
Maak een foto die past bij jouw beleving van het Buijtenland van Rhoon. Deze foto kan worden gepost op Facebook of Instagram met de tag #buijtenlandvanrhoon.
De wedstrijd loopt tot en met 14 januari.
De eerste prijs is een lunch voor twee bij de Buijtenhof en een afdruk van jouw foto, 50cm x 40cm, de tweede prijs een afdruk van jouw foto, 50cm x 40cm, de derde prijs een afdruk van jouw foto, 40 cm x 30cm.
De jury bestaat uit Beate van der Molen, inwoner van Rhoon, fotograaf Isabelle Boon, Wiard Visser van de Buytenhof en lokaal ecoloog Niels Godijn.
Tijdens het jureren worden de volgende punten afgewogen: Je commentaar bij de foto: hoe ervaar jij het gebied? Laat de foto een verrassende kant van het gebied zien? Inspireert de foto mensen om ook eens naar het Buijtenland van Rhoon te gaan? En tot slot telt - uiteraard - ook de fotografische kwaliteit van de foto.

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221959&size=160x600&promo_sizes=120x600&promo_alignment=center&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>