<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Waar ken ik jou van?

Kevin Schenk (24)

  •   921 keer gelezen

Waar kennen we jou van?

Ik woon sinds mijn babytijd in Poortugaal. Ik ben eigenaar van de website 112-Rijnmond.nl. Daarnaast verkoop ik foto's en video's aan verschillende mediakanalen, ben ik drummer bij muziekvereniging Volharding in Rhoon en doe ik veel vrijwilligerswerk zoals voor de lokale omroep.

En je hebt ook nog een baan daarnaast?

Ja, ik werd bij NEP in Hilversum. Ik doe logistiek en camerawerk. We maken producties zoals Voice of Holland en Circus Gerschtanowitz. Ik ga er binnenkort weer mee stoppen omdat het teveel wordt. Ik maak daar lange dagen en dit naast alle dingen die ik nog meer doe, is niet vol te houden.

Kom je vaak mensen tegen die jou 'ergens' van kennen?

Ik ken heel veel mensen in Albrandswaard.

Hoe is jouw gezinssituatie?

Ik woon thuis bij mijn ouders en met mijn zusje Danielle van 21 jaar. Danielle voetbalt op hoog niveau en is daarom ook een bekend gezicht. Zij gaat binnenkort voor een aantal maanden naar Australië om te backpacken. Dat vind ik spannend. Het is toch mijn kleine zusje. Maar ze is slim en zal niet in zeven sloten tegelijk lopen. Hoop ik.

Wat is je mooiste jeugdherinnering?

Ik doe aan motorcrossen. Ik begon daarmee toen ik negentien jaar was. Ik denk dat ik dat het mooiste vond.

Waar heb je voor het laatst heel hard om gelachen?

Gisteravond nog. We zijn nu bezig met 'De glazen stal' en de uitzending van Govert en Frans was weer ontzettend leuk. Ik heb er hard om gelachen.

Waar word je gelukkig van?

Als mijn familie gezond is en ook als iets wat ik heb georganiseerd succesvol is.

Waar ben je verdrietig om geweest?

Ik ben op de basisschool en middelbare school gepest. Als ik zie dat iemand wordt gepest, word ik daar verdrietig van. Waarom laten mensen elkaar niet in hun waarde?

Van wie krijg je inspiratie?

Jeffery Herlings. De is de beste motorcrosser van de wereld. Hij komt uit Nederland. Ook krijg ik inspiratie van mijn collega Job. Hij is steady operator en maakt de beste shots van Nederland.

Welke toekomstdromen heb je nog?

Ik zou graag een gezin willen. Ook zou ik van fotografie mijn werk willen maken en meer tijd aan mijn eigen website willen besteden. En ik zou nog wel eens naar New York willen.

Waar word je verlegen van?

Van complimenten.

Welk talent zou je willen hebben?

Ik had wel beroepsmotorcrosser willen zijn.

Waar ben je trots op?

Op de dingen die ik doe.

Hoe sta je 's morgens op?

Als ik naar Hilversum moet om te werken dan moet ik om kwart over vier in de ochtend (eigenlijk nacht) al in de auto stappen. Ik ontbijt met een boterham met hagelslag en een glas melk.

Als ik vrij ben, slaap ik gerust tot tien of elf uur. Maar het gebeurt natuurlijk ook regelmatig dat ik een melding krijg van een ongeluk of een brand waar ik dan naar toe ga om foto's te maken.

Heb je nog goede voornemens?

Ik ga verder waar ik mee bezig ben. Mijn wens voor het nieuwe jaar is een relatie krijgen. Maar dan zal ik wel iets minder moeten gaan werken, want ik heb nu geen tijd om op date te gaan.

Wat zijn je angsten?

Ik kan wel faalangst hebben. Ik wil altijd alles goed voor elkaar hebben.

Wat vind je stom?

Ja, pesten dus. En ook negatieve reacties op internet. Vooral die reacties op De Glazen Stal. Mensen lezen maar half.

Waar kijk je naar op televisie?

Die staat nog maar zelden aan. Als ik kijk, ben ik vooral aan het kijken hoe het camerawerk is.

Wat staat er in het laatste WhatsAppje dat je kreeg?

Het was een persfoto met als titel 'Brandweer op zoek naar brandlucht.'

Wat is je favoriete quote?

Een jingle van de lokale radio is 'Je moeder was vroeger ook een kind'. Die vind ik wel heel grappig. Vroeger vond ze bepaalde muziek ook leuk en nu niet meer.

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221959&size=160x600&promo_sizes=120x600&promo_alignment=center&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>