Ze kwam er als kind vaak; nu ligt haar eigen boek in de winkel.
Ze kwam er als kind vaak; nu ligt haar eigen boek in de winkel.

Eerste boek Albrandswaardse in huis

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De officiële lancering van het boek Trouwen doe je zo! van de Albrandswaardse Michèle van den Bouwhuijsen was op vrijdag 17 november. Boek- en Leeswinkel Het Witte Huys heeft sinds dat moment ook de allereerste exemplaren in huis.

Michèle van den Bouwhuijsen, de schrijfster van het boek, groeide op in Rhoon en Poortugaal en leerde lezen en schrijven op de Julianaschool in Rhoon. Op jonge leeftijd kwam zij al graag in Het Witte Huys en kocht zij hier diverse boeken en tijdschriften. Toen Het Witte Huys haar benaderde om haar boeken in hun assortiment op te nemen hoefde de schrijfster daar niet lang over na te denken en zei volmondig ja.
Het idee voor het boek 'Trouwen doe je zo!' ontstond toen Michèle werkzaam was voor een trouw-website. Op internet is veel informatie en inspiratie te vinden over bruiloften, maar omdat er zo veel is, zien aanstaande bruidsparen vaak door de bomen het bos niet meer. Wat Michèle miste in al die informatie, was de praktische kant van het organiseren van een bruiloft. Ruim 75 procent van de aanstaande bruidsparen ervaart stress bij het plannen van dé dag , terwijl Michèle het juist belangrijk vindt dat ze genieten van alle voorpret. Haar eigen werkervaring in de evenementenbranche kwam van pas bij het samenstellen van de praktische weddingplanner. Door middel van een tien-stappenplan kunnen aanstaande bruidsparen hun afspraken voorbereiden, het overzicht houden door de handige lijstjes en aantekeningen maken van hun wensen en ideeën.
Trouwen doe je zo! kost 19,95 euro, te koop bij Het Witte Huys en te bestellen via www.trouwendoejezo.com. De overige verkooppunten in de regio staan op de website. Bij het Witte Huys waren de eerste exemplaren binnen een week al uitverkocht, inmiddels is de stapel boeken weer aangevuld.

Advertenties uit de krant