SKS presenteerde de opbrengst feestelijk.
SKS presenteerde de opbrengst feestelijk.

Kika krijgt steun van SKS

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Kinderopvang SKS Alles Kids heeft geheel 2017 geld ingezameld voor het goede doel KiKa. Het bedrag dat vorige week werd onthuld was 6.502,40 euro.
,,Hiermee willen wij elk jaar een bijdrage leveren aan een Nederlands maatschappelijke organisatie die zich richt op kinderen waarbij het doel is dat het welzijn en/of de ontwikkeling van kinderen een belangrijke rol speelt. Ook binnen onze organisatie en hoe wij kinderen opvangen hebben wij deze visie: de ontwikkeling van kinderen en het welzijn vinden wij ongelofelijk belangrijk. Wij gunnen ieder kind de beste toekomst, ook als je niet bij ons in de opvang kan zijn. Wij investeren daarom in medewerkers, activiteiten en materialen en alles wat wij inzamelen gaat voor 100 procent naar dit goede doel. Wij hopen ook hiermee een actieve bijdrage te leveren aan het welzijn van kinderen", vertelt Sandra Schouten, manager communicatie van SKS Alles Kids. Dit jaar mocht KiKa zich verheugen op hun inzet. Hoe haalden zij geld op? Dit deed SKS Alles Kids door activiteiten te organiseren en daarmee geld in te zamelen via ouders en medewerkers. Zo werden er sponsorruns gelopen of gekropen door de allerkleinsten, gekleid, geschilderd en er werden zelfs restaurant-avonden georganiseerd waar de kleine koks en bediendes hun ouders in de watten legden. Ook verkocht KiKa zelf knuffels en hadden zij een grabbelton en loterijen op evenementen van SKS Alles Kids. Alle inkomsten gaan naar KiKa.
Drie ambassadeurs van KiKa namen een symbolische cheque in ontvangst genomen met de opbrengsten tot november 2017. Maar ook in december wordt er nog ingezameld.

Advertenties uit de krant