Richard Plugge gaf een inkijkje in de wielrennerij.
Richard Plugge gaf een inkijkje in de wielrennerij.

Abel bedankt vaste klanten

Algemeen

ALBRANDSWAARD – Zo'n 150 gasten waren vorige week donderdag present tijdens de netwerkbijeenkomst bij restaurant Abel in Poortugaal. Niet alleen waren zij afgekomen op de gratis oesters en bubbels maar ook spreker Richard Plugge trok de aandacht van de ondernemers.

Plugge is sinds november 2012 directeur van Blanco Pro Cycling Team BV (Team LottoNL-Jumbo). De ploeg is met tachtig personeelsleden en een miljoenenbudget één van de grootste en meest professionele sportbedrijven van Nederland. Spreker Plugge gaf tijdens de bijeenkomst met name een inkijkje in de manier waarop hij leiding geeft, hoe hij geld genereert van sponsors en in de voortschrijdende techniek van de wielrensport.
Eigenaar Remco Abel vond het vooral leuk om eens iets terug te doen voor zijn vaste zakelijke gasten. ,,Onze vaste gasten komen voor lunch en diner uit de regio groot Rotterdam en dan vooral uit de scheepvaartwereld. Bijvoorbeeld Vertom, Maersk en Steinweg zijn bekende bedrijven en goede klanten van ons. Daarnaast bestonden we in september van dit jaar als restaurant Abel achttien jaar en ook dat vonden we wel reden voor een feestje.''
Maar bij Abel is niet alleen plaats voor vaste zakelijke klanten. Ook de particulier kan er goed terecht. En zelfs de kinderen. De ijsbaan die er vorig jaar lag komt er dan weliswaar niet, maar met Halloween, vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober, kan er bij Abel twee dagen gegriezeld worden door de kleintjes. Daar moeten ze zich dan wel even voor opgeven. Bovendien kunnen er bij Tasman altijd pannenkoeken gegeten worden.
Voor de groten onder ons heeft Abel van 13 tot en met 21 oktober het kreeftenfestival, is er komende winter vijf maanden lang een vijfgangenwintermenu en kan er op kerstavond 24 december uitgebreid gedineerd worden met live muziek. Tijdens de kerstdagen is het restaurant gesloten.
Restaurant Abel is te vinden aan de Albrandswaardsedijk 196 in Poortugaal, tel. 010-5011500.

Advertenties uit de krant