<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelalbrandswaard.nl
Bianca kan in de natuur uren wachten op wat er komt.
Bianca kan in de natuur uren wachten op wat er komt.

Expositie natuurfotografie

  •   49 keer gelezen

RHOON - De Rhoonse Bianca Commissaris exposeert in de maand oktober met haar natuurfoto's in Boek & Leeswinkel Het Witte Huys aan de Dorpsdijk 140.

Bianca Commissaris haar eerste baan was bij een reclamebureau, waar ze haar belangstelling voor de fotografie ontwikkelde. Na meer dan dertig jaar werkzaam te zijn geweest als tandtechnieker heeft ze de fotografie weer serieus opgepakt.
Bianca heeft zich moeten aanpassen van de analoge- naar de digitale fototechniek en in de beginperiode heeft ze veel aan natuurfotografen gevraagd en nog leert ze iedere dag bij.

Bewerking
Haar passie is echt fotograferen in de natuur. Ze streeft ernaar om wat ze voor haar lens krijgt zo natuurlijk mogelijk vast te leggen en zo min mogelijk na te bewerken op de computer. Het struinen door een gebied en dan afwachten wat er op haar pad komt is altijd weer spannend en het blijft voor haar belangrijk dat het dier zich niet verstoord voelt omdat dat de mooiste natuurlijkste foto's oplevert.
Door de dieren te observeren leert ze wat hun gewoontes zijn en speelt daar handig op in. Ze kan uren ergens in een hut in een natuur gebied zitten en afwachten wat er komt, soms zit ze er uren voor niets maar vaak levert het hele mooie foto's op.
Door het fotograferen is ze ook anders gaan kijken en is ze zich bewuster van alles wat er om haar heen gebeurt. Met haar foto's wil ze graag laten zien hoe mooi en soortenrijk de flora en fauna in ons kleine landje is en hoe we er met respect mee om dienen te gaan. De natuurfoto's zijn op canvas gedrukt en zijn de hele maand oktober te zien in Boek & Leeswinkel Het Witte Huys.

reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221958&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221959&size=160x600&promo_sizes=120x600&promo_alignment=center&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537371&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelalbrandswaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=316" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>