De Rotaryclub overhandigde 2500 euro aan Vaarkracht.
De Rotaryclub overhandigde 2500 euro aan Vaarkracht.

Even geen kankerpatiënt

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Stichting Vaarkracht en de Rotaryclub Rhoon Barendrecht kozen op 4 september voor al weer de derde keer het ruime sop.

Het was weer onvergetelijke vaartocht met kankerpatiënten en hun begeleiders op het nostalgische schip de Piet Hein.
De vaarroute ging vanuit de Heijplaat in Rotterdam naar Hoek van Holland. Bij het bereiken van Vlaardingen brak de zon door en kon een ieder lekker genieten van de zon en het uitzicht. Iedereen kon deze dag lekker uitwaaien.

Stichting Vaarkracht heeft zich als doel gesteld om voor kankerpatiënten en hun naasten kosteloos onvergetelijke vaartochten te verzorgen op diverse plaatsen in Nederland. Op het water al je zorgen vergeten. 'Even een moment geen kankerpatiënt.'
De kosten hiervoor worden gedragen door de schippers en door VaarKracht. Om dit vol te houden, ontvangt VaarKracht donaties en sponsorgelden. Voor meer informatie: www.vaarkracht.nl.

Tijdens deze vaartocht overhandigden twee leden van de Rotaryclub Rhoon-Barendrecht een cheque van 2500 euro aan de oprichter van stichting Vaarkracht, Robert Rust.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk 'Service above Self'. Bij Rotary betekent dit dat je de samenleving ondersteunt daar waar nodig.

Advertenties uit de krant