Logo deschakelalbrandswaard.nl

Kermis en vuurwerk in Poortugaal

  •   865 keer gelezen

De jaarlijkse kermis van Albrandswaard start volgende week woensdag 6 september weer. Vijf dagen lang plezier voor jong en oud op de Hofhoek in Poortugaal, op het parkeerterrein voor het gemeentehuis.

Dit jaar is er ook een professionele vuurwerkshow op zaterdag 9 september rond 21.30 uur.
Zondag 10 september komt rond 15 uur een T-REX naar de kermis.
Deze T-Rex is vier meter lang en twee meter hoog, dus een beetje lef is er nodig om met hem op de foto te gaan. Er is een begeleider bij aan wie vragen kunnen worden gesteld.

Attracties
Op de kermis staan de volgende attractie's: botsauto's, polyp, beach party, grijpkranen, jackpot, schiettent, draaimolen, trampoline, ballen gooien, touwtje trekken, churros en snoepkraam. Dus een kermis voor ieder wat wils.
Er is parkeergelegenheid in de buurt, een fietsenstalling op de skatebaan en de metro en de bus stoppen naast de kermis.

Kortingsbonnen
In deze krant staan kortingsbonnen voor de kermis en op www.facebook.com/KermisReemer wordt binnenkort een actie gestart waarbij een kermispakket te winnen is, in dit pakket zitten penningen en waardebonnen zodat er gratis kermis gevierd kan worden.
De openingstijden zijn: woensdag van 13.30 tot 23 uur, donderdag van 15 tot 23 uur, vrijdag van 14 tot 24 uur, zaterdag van 13.30 tot 24 uur en zondag van 13 tot 21 uur.

Archieffoto: Kevin Schenk

Reageer als eerste
Meer berichten