Logo deschakelalbrandswaard.nl
Eythora Thorsdottir is een van de jonge talenten.
Eythora Thorsdottir is een van de jonge talenten.

Jong talent gezocht

  •   71 keer gelezen

ALBRANDSWAARD - Stichting Jong Talent Albrandswaard zoekt weer jong talent uit Albrandswaard. Dit najaar wordt aan de winnaar van 2017 de 'Jeannette Leenheer Bokaal' met de daarbij behorende financiële ondersteuning uitgereikt.

Ben je of ken je iemand die erg muzikaal is, goed kan sporten, of creatief is? Meldt dit talent dan voor 10 september aan via het aanmeldingsformulier op www.stichtingjta.nl. Direct mailen kan ook naar info@leenheer.biz.
De prijs is niet alleen voor individuele deelnemers. Groepen zoals bijvoorbeeld een bandje of een team mogen zich ook aanmelden. Na aanmelding volgt een selectie door de jury.
De Stichting Jong Talent Albrandswaard is in 2009 opgericht om Jong Talent, jongeren tussen vijftien en 21 jaar, een financieel duwtje in de rug te geven.

De achterliggende gedachte van de stichting is dat jongeren in de gemeente Albrandswaard gestimuleerd worden om activiteiten op het gebied van cultuur, welzijn en recreatie uit te oefenen.
Op nieuwe website van de Stichting Jong Talent Albrandswaard www.stichtingjta.nl is meer informatie te vinden over het hoe en waarom.
Een greep uit winnaars en aanmoedigingsprijswinnaars van voorgaande edities zijn: Judoka Amber Weggers, Topturnster Eythora Thorsdottir, de Band 'A- One' en Badminton speler Joran Kweekel. Allemaal jonge talenten die geholpen zijn door de Stichting Jong Talent Albrandswaard.

Reageer als eerste
Meer berichten