Afbeelding

Doorstroming Rivierweg

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Eind vorig jaar is hard gewerkt om de doorstroming op de kruising Rivierweg-Kleidijk te verbeteren en het kruispunt (nog) veiliger en overzichtelijker te maken.

Vlak voor de kerstdagen werden de werkzaamheden aan de belangrijkste route van en naar bedrijventerrein Overhoeken afgerond.

Soepeler
Voortaan kan het verkeer dat het bedrijventerrein verlaat richting de snelweg gebruik maken van een vrije (extra) rijstrook voor rechtsaf.
Verder is de oversteek overzichtelijker ingericht. Door de herinrichting van het kruispunt verloopt ook de doorstroming op Rivierweg soepeler.
De herinrichting van het kruispunt omvat ook de groeninrichting. Dit deel van de werkzaamheden wordt binnenkort aangepakt. De nieuwe inrichting is samen met ondernemers van Overhoeken vormgegeven.

Groene uitstraling
De kruising Rivierweg-Kleidijk is niet alleen de belangrijkste route van en naar Overhoeken. De plek is ook bepalend voor de uitstraling van het bedrijventerrein. Daarom wordt ruimschoots aandacht besteed aan de groeninrichting rond de kruising. In het ontwerp hiervoor is onder meer de uitbreiding van de waterpartij en de aanplant van nieuw groen opgenomen.

Advertenties uit de krant