Afbeelding

Persoonlijke aandacht bij Baby Time

Algemeen

ALBRANDSWAARD - ,,Heb je wel eens een giraf op zijn rug zien liggen voor de bevalling?" Het klinkt absurd, maar het zijn van die kleine feiten, die je als vrouw doen beseffen dat sommige dingen anders kunnen. Tijdens het evenement Baby Time van SKS Alles Kids konden zwangeren allerlei informatie verzamelen, maar ook van alles doen, zoals hun buik laten beschilderen en een yogales volgen. En alles was gratis.

Geboortekaartjes, allerlei babyartikelen, informatie over draagdoeken en ook artikelen voor de zwangere vrouw. De geijkte zaken waren uiteraard aanwezig tijdens het event aan de Albrandswaardsedijk 131 in Poortugaal. Wat deze Baby Time anders maakte dan bijvoorbeeld een beurs, was dan toch wel de persoonlijke aandacht en dat er nergens voor betaald hoefde te worden. Die persoonlijke benadering was precies de bedoeling, aldus Sandra Schouten van SKS. ,,We willen investeren en de mensen echt iets bieden. Onze belofte 'Meer dan Opvang' klinkt abstract, maar met workshops en evenementen als deze brengen we het in de praktijk."

Aanstaande moeders konden op allerlei gebieden hun vragen stellen. Zo kon je bijvoorbeeld een belly paint laten maken en ondertussen allerlei informatie inwinnen over alles voor en rondom de bevalling. Over dat bevallen op je rug helemaal niet zo natuurlijk is. Of je kon een yogales volgen en ontdekken wat ademhaling voor jou kan doen als aanstaande moeder.
Uiteraard waren er ook rondleidingen binnen het complex SKS Alles Kids, dat opvang biedt van nul tot dertien jaar. Schouten: ,,We hopen natuurlijk dat ouders die hier zijn wel denken 'hé, dit is anders, zo kan het ook'. En dat wij kunnen laten zien wat wij te bieden hebben. Ons beeld: ieder kind heeft een eigen talent en daar willen we op inzoomen."

Meer informatie: sksalleskids.nl.

Afbeelding

Advertenties uit de krant