Afbeelding

Dubbel voor Het Lichtpunt

Algemeen

De meiden 8b en jongens 8a van Het Lichtbpunt zijn de grote winnaars geworden van het schoolvoetbaltoernooi. Beide teams hebben met gemak de eerste drie wedstrijden gewonnen waardoor ze door waren naar de finale. De meiden wonnen de finale na een spannende wedstrijd met 1-0. De jongens wonnen de finale door een bloedspannende penaltyserie te winnen. Zowel de meisjes als de jongens zijn nu kampioen van Albrandswaard.

In de volgende ronde in de Hoeksche Waard op 20 april waren de meiden onverslaanbaar. De eerste drie wedstrijden werden met gemak gewonnen en dus weer in de finale. De jongens begonnen niet zo goed als de meiden. Ondanks een teambespreking werden zee in de eerste helft van de eerste wedstrijd compleet van het veld gespeeld. Pas na een weergaloze redding van de keeper begonnen ze echt te voetballen en werd het 1-1. Daarna werden de laatste twee wedstrijden met gemak gewonnen.

De finalewedstrijden werd een heuse strijd tussen de CBS Het Lichtpunt en De Regenboog uit Oud-Beijerland. De finale van de meiden werd een zenuwslopende wedstrijd. De finale van de jongens leek op de vorige finale. Veel kansen maar de bal ging er niet in. Gelukkig kwam er na een mooie aanval vlak voor tijd de bevrijdende 1-0.

Beide teams zijn door naar de districtsfinales.

Advertenties uit de krant