Afbeelding

Een nieuw seizoen voor de kinderkunstclub

Nieuws

ALBRANDSWAARD - Wil je tekenen, schilderen en allerlei andere creatieve dingen doen? Kom dan naar de kinderkunstclub of het jongerenatelier van Artpower In de planning staan onder andere nieuwe ontdekkingen met verf en andere materialen, druktechnieken, beeldhouwen en veel meer.

De creatieve lessen zijn niet alleen voor kinderen. Ook jongeren die geïnteresseerd zijn, kunnen zich creatief komen uiten in het Jongerenatelier. Je komt je van alles te weten over kunstenaars en tegelijkertijd wordt je veel creatiever, omdat je allerlei technieken leert. Heb je schilderen en creatieve activiteiten altijd al leuk gevonden en wil je eens wat nieuws proberen. Kom dan naar de Kinderkunstclub of het Jongerenatelier.

Resultaten van het afgelopen jaar zijn te zien op de facebookpagina

In wijkcentrum de Boekenstal begint de kinderkunstclub op 4 september van 17 uur tot 18.30 uur en het jongerenatelier van 18.45 tot 20.15 uur.
in wijkcentrum Portland wordt bij voldoende animo de kinderkunstclub op dinsdag 1 september van 17 uur tot 18.30 uur gestart.
Inschrijven is al mogelijk.

De lessen worden gegeven door Martine de Bruin. Haar Atelier Artpower bestaat sinds 2003. Artpower verzorgt naast de kinderkunstclubs en jongerenatelier ook reguliere en buitenschoolse activiteiten op gebied van kunst en techniek voor diverse scholen o.a. de Brede School Albrandswaard.

Informatie kunt u verkrijgen bij Martine de Bruin 06-33974585 of artpower@caiway.nl

 

Advertenties uit de krant