Afbeelding

Scouting Albrandswaard viert feest en opent haar deuren

Nieuws

ALBRANDSWAARD - Op zaterdag 29 augustus start Scouting Albrandswaard haar vijfde seizoen en dat willen ze niet stilletjes voorbij laten gaan. Van 10 tot 14 uur is er van alles te beleven in en om het clubhuis van Scouting Albrandswaard. Altijd al willen weten wie er nu gebruik maakt van het gebouw aan de Zwaardijk en wat ze daar nu precies doen? Kom dan langs! Het beloofd een hele gezellige dag te worden voor zowel jong als oud. Iedereen is welkom. De koffie, thee en limonade staan klaar.

Wethouder Johan van Wolfswinkel zal het nieuwe seizoen openen, waarna een ieder de tijdelijke huisvesting kan bekijken en meer te weten kan komen over Scouting Albrandswaard, kinderen kunnen gratis meedoen aan allerlei spelletjes zoals popcorn bakken, snoephappen, sjoelen e.d., bij Chris den Ouden van Paprika den Ouden kan men zelfgemaakte soep proeven en de ingrediënten met recept kopen om dit thuis zelf te maken. Bij Ilse Glitterworks kan men een glittertattoo laten zetten en bij MAM Catering verzorgd heerlijke broodjes hamburgers. Twee vrijwilligers waren aanwezig bij de Jamboree in Japan en willen deze ervaring graag met iedereen delen. Daar kan men dan meteen gratis sushi proeven. Er is een leuke zomermarkt met zelfgemaakte producten door de vrijwilligers en leden. RTV Albrandswaard zal live uitzenden vanaf het terrein. Zij zullen zorgen voor de muziek en interviews. Tenslotte doen zij alle kinderen een suikerspin cadeau want als je jarig bent trakteer je.


Alle deelnemers doneren een deel van hun opbrengsten van deze dag aan Scouting Albrandswaard. Zij zijn bijzonder blij met deze donaties aangezien zij voor de realisatie van een nieuw clubhuis financiële steun hard nodig hebben. 

Zaterdag 29 augustus van 10 tot 14 uur aan de Zwaardijk 1 in Poortugaal. 

 

Advertenties uit de krant