Foto: Wim Spoormaker
Foto: Wim Spoormaker

Expositie Lily Kanselaar in Boerderijtje

Nieuws

RHOON - In Het Boerderijtje wordt van woensdag 12 tot en met 20 augustus een expositie gehouden met kunstwerken van Lily Kanselaar. Zij heeft al eerder in Het Boerderijtje geëxposeerd en komt graag een keer terug om haar nieuwe werken te laten zien.

Lily is sinds 15 jaar zelfstandig kunstenares en is een echte autodidact. Maar in een familie waar iedereen met kunst bezig is komt dat meer voor. In haar jeugd tekende ze al schilderijen na uit kunstboeken. Zeker het gebied van sciencefiction inspireerde haar. Het natekenen veranderde langzaam in een meer weergeven van gedachten die ze bij deze verhalen had.

Zij exposeert schilderijen met als onderwerp, fantasiestad, droomwereld en Twin Towers. Lily neemt ongeveer 20 werken mee naar de expositie en het is ook mogelijk haar werk te kopen. De schilderijen zijn niet geprijsd, maar kopers mogen zelf de prijs bepalen. Natuurlijk moet het wel een aannemelijk bod zijn. Dit is natuurlijk wel een kans om aan een origineel werk van een kunstenares uit Albrandswaard te komen.

De expositie in Het Boerderijtje is tijdens de openingstijden van 10 tot 12.30 uur te bezoeken.

Advertenties uit de krant