Afbeelding

Natuurfotowedstrijd

Nieuws

Vakantietijd is een heerlijke tijd om de mooie plekjes van eiland IJsselmonde op te zoeken. Wie weet maakt u daarbij wel een prachtige foto en kunt u meedoen aan de fotowedstrijd. De dertig mooiste foto’s worden in september tentoongesteld in het NME-centrum “De Groene Draak”.

De fotowedstrijd wordt georganiseerd door de Natuurvereniging IJsselmonde en Stichting NME Ridderkerk. Het thema is: Wilde dieren op het eiland IJsselmonde. Alle in de natuur levende dieren vallen hieronder, ook bijvoorbeeld insecten en vlinders. Iedereen kan zijn/haar mooiste foto’s insturen tot 1 september via: info@natuurvereniging-ijsselmonde.nl.

Per persoon mogen maximaal drie foto’s ingezonden worden. De kwaliteit van de foto’s zal beoordeeld worden door een jury. Uit de inzendingen worden de dertig mooiste foto’s geselecteerd, die worden afgedrukt en opgehangen in het NME-centrum. Het publiek kan dan van half september tot half november stemmen op de favoriete foto’s. Op 1 december wordt de winnaar bekend gemaakt. De prijs bestaat uit € 100,-- en een mooi ingelijste foto.

Advertenties uit de krant