Afbeelding

Feestelijke achtste Lustrumweek Golfclub Oude Maas

Nieuws

RHOON – Na een drukke week vol activiteiten ter ere van het achtste lustrum, werd zaterdag 20 juni de feestweek van Golfclub Oude Maas afgesloten met een officiële Lustrumwedstrijd, een receptie, een walking dinner en feestavond. De 92-jarige Ben Witkamp, medeoprichter van de club en eregast bleef de gehele dag.

Aan de wedstrijden, die ter ere van het veertigjarig bestaan in allerlei feestelijke vormen waren gegoten, deden meer dan 450 leden en gasten van de club mee. Onder de genodigden waren oud-leden, bestuurders van de omliggende gemeentes en een aantal zustergolfclubs.

De aftrap was op vrijdag 11 juni met de Kick Off wedstrijd voor de sponsors van Rhoon Golfcenter en de adverteerders van TeeTime Magazine, het clublad van Golfclub Oude Maas. Op de zaterdag daarna werd ‘The Battle of the Teams’ gespeeld waar ruim twintig competitieteams aantraden. De heren-seniorencommissie had op maandag 15 juni veel oud-leden uitgenodigd om te spelen en na te praten. De damescommissie hield op dinsdag een wedstrijd, gevolgd door een veiling, waarmee ruim 1.000 euro voor het goede doel werd opgehaald. Dit goede doel was De Stichting Handicart, die mindervalide golfers in staat stelt te golfen door het beschikbaar stellen van zogeheten handicarts (buggy´s).

De feestelijke afsluiting op zaterdag 20 juni begon met de officiële Lustrumwedstrijd, waaraan ruim 120 leden en genodigden van de club meededen. Na de prijsuitreiking vond een drukbezochte receptie plaats. Deze werd gevolgd door een ‘walking dinner’ . Tijdens de feestavond liet een groot aantal leden zich tot laat in de avond op en om de dansvloer vermaken door de DJ’s en saxofonist van We Arrange. Als ‘sportieve’ onderbreking werd na het invallen van de duisternis ook nog een ‘glowball’ wedstrijd gespeeld.

Foto:

De 92-Jarige medeoprichter van Golfclub Oude Maas, Ben Witkamp, wordt voor de feestelijke afsluiting van het achtste lustrum als eregast welkom geheten door voorzitter Ted Hartman en Anita Beljaars.

Advertenties uit de krant