Who's Living & More

Maud bestelt niets via internet. Haar motto is “Ik wil het voelen, ruiken, proeven, aanraken en dan ben ik pas tevreden in wat ik bestel. Ik rij dus overal zelf naar toe, neem ook alles zelf mee. Voor de klant heeft dit een groot voordeel. Door het zelf te bekijken en mee te nemen zijn er geen leveringskosten wat verdisconteerd zou kunnen worden in verkoopprijzen. O.a. hierdoor kan Who’s Living & More hele betaalbare prijzen hanteren”.

Ook neemt Maud, wanneer ze naar de groothandel(s) gaat, artikelen mee op verzoek van de klanten. Varierend tot een hoge lamp, groot dienblad tot een bepaalde kleur bolkaars. Tijdens het “winkelen” bij de groothandel, stuurt ze de “opdrachtgever” een app met foto’s. Is het de juiste, niet de juiste, andere kleur etc. Alles is mogelijk. En is het uiteindelijk toch niet precies wat u wilt? Geen probleem, u bent niets verplicht.

Spiegels (maar ook meubeltjes) worden voor u op maat gemaakt van o.a. steigerhout, sloophout of anderszins. Alles wordt met u doorgenomen, prijsafspraken worden van te voren gemaakt en pas dan zal Maud de opdracht geven aan de meubelmaker. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

WL&M hanteert ook een waardebonnensysteem. Bij besteding van 150,-- (bedragen tijdens sales worden hierbij ook meegenomen) ontvangt u een waardebon van Euro 10,--. U ontvangt geen kaartje, pasje of wat dan ook. Alles wordt zelf door WL&M bijgehouden op kaartjes en wanneer gezien wordt dat u het bedrag van Euro 150,-- hebt bereikt, ontvangt u automatisch de waardebon.

Contactgegevens

Strawinskiplein 7
3161WG Rhoon

Tel: 06 - 810 822 88
www.whoslivingandmore.nl/home