Afbeelding
Foto:

Spreekuur wijkagenten en wijkbrandweerman

donderdag 7 maart 2024 10:00

RHOON - De wijkagenten van Rhoon, Mitchell Kruithof, Jan Waasdorp en Eefje Koene en wijkbrandweerman Jeffrey Jacobs houden spreekuur. 

Het spreekuur wordt gehouden op donderdag tussen 10 en 11 uur. De locatie wordt afgewisseld. Op 8 en 22 februari en op 7 en 21 maart in het pand van buurtpreventie, Dorpsdijk 67 en op 15 en 29 februari en op 14 en 28 maart in Wijkcentrum Portland, Hof van Portland 41.

Men kan met heel veel vragen terecht tijdens dit spreekuur. Volg de politie op social media, zodat men altijd op de hoogte is als er door onvoorziene omstandigheden het spreekuur later is of niet doorgaat. 

https://www.facebook.com/wijkagentenAlbrandswaard

Instagram: wijkagenten_rhoon

Jeffrey Jacobs: Instagram en facebook: @wijkbrandweermanalbrandswaard en 06 - 39353833 en jeffrey.jacobs@vrr-rr.nl