WIldplukwandeling Natuurlijk Zeker
WIldplukwandeling Natuurlijk Zeker Foto: J.M. Stivaktas - Homburg

Ga mee op wildplukwandeling en ontdek voedselbos Valckesteyn

woensdag 6 maart 2024 10:30 tot 12:00

Natuurliefhebbers, creatievelingen en planten fans opgelet!  Bent u ook zo benieuwd wat plantenstoffen voor uw gezondheid betekenen en van welke wilde planten u heerlijke gerechten kunt maken? Zien, ruiken, voelen en proeven. U gebruikt al uw zintuigen tijdens deze verrijkende wandeling door de natuur! Wat maakt wandelen met Judith van Natuurlijk Zeker speciaal? Judith is niet alleen herborist, maar ook kruidengeneeskundige, kok en Orthomoleculair therapeut in opleiding.

Tijdens het wandelen combineert ze haar brede kennis, hierdoor leert u veel over de welzijn bevorderende werking van planten. Deze wandeling is dus een echte aanrader voor iedereen die zorg en aandacht aan zijn/haar gezondheid wil besteden en daarnaast van lekker en gezond eten houdt. Er gaat een ‘plantenwereld’ voor u open! U krijgt tijdens het wandelen een wildpluksnack en kruidenthee. Ook krijgt u de gelegenheid zelf wilde kruiden te verzamelen. De wandeling kost euro 29,75 incl. btw. Geef u op via: info@natuurlijkzeker.nl Meer informatie: www.natuurlijkzeker.nl

LET OP: De ingang van het pad naar het voedselbos ligt tegenover de Oostdorpseweg 96, dit pad loopt u af totdat u het bord van het voedselbos ziet.  

Locatie