Afbeelding
Foto:

Herinneringsroute door Rhoon en Poortugaal

donderdag 21 september 2023 10:00

ALBRANDSWAARD - In het kader van wereld Alzheimer Dag 2023 organiseert de werkgroep Dementie vanuit het project Dementie Vriendelijk Albrandswaard een herinneringsroute. 

Heeft u ook warme herinneringen aan vroeger? Herinnert u zich nog het ‘oude’ Poortugaal en Rhoon? Reis terug in de tijd met de reizende expositie ‘Herinneringsroute Albrandswaard’ op donderdag 21 september.

De route wordt om 10 uur geopend door wethouder mevrouw Van Ginkel. Daarna kan men de route met verschillende expositiefoto’s, die is uitgezet rondom het verpleeghuis Hooge-Werf van Argos Zorggroep, vrij lopen. Het belooft een gezellige ochtend te worden. Na afloop is men welkom op het terras van De Hooge Werf voor een hapje en drankje. Tevens kan men gebruik maken van een lunch in de lunchroom van het verpleeghuis, (aanmelden lunch verplicht).

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Dit kan tot 14 september. Aanmelden via m.burger@welzijnalbrandswaard.nl of 06- 17123209.